Connect with us

Timeline

МРЕЖАТА ГЪРМИ: Щом финансовата министърка е ревала преди да представи бюджета, ние тепърва ще ревем

Published

on

Министерски съвет предлага на Народното събрание бюджет с 6,4 % дефицит и нов дълг от 13,7 млрд. лв. Това е топ темата в социалните мрежи, непосредствено след брифинга в МС.

Мика Зайкова

За съжаление ПП И ДБ  не могат и не искат да  излязат от теснопартийните си обувки  и едва ли ще намерят подкрепа от останалите парламентарни партии, така че г-н Борисов спешно следва да се обърне за подкрепа към останалите си колеги в НС, за да има бюджет и редовно правителство. Иначе при следващите избори ще има по-лошо от СЪЩОТО…

Георги Кадиев

МФ са направили бакалски бюджет „имам да взимам, имам да давам“ с нула политика. Нищо за данъците, нищо по намаляване на разходи, нищо за свиване на администрация.

Нула, нула, нула.

Претупана, безсмислена работа.

Николай Стефанов

Щом финансовата министърка видимо е ревала преди да представи финансовата рамка на служебния кабинет ръководен от прокремълският президент РуменРадев за „Бюджет 2023″… Ние – всички граждани на България, ще ревем тепърва и то много.

Положението в държавата е плачевно след управлението на Мунчо и неговите отрочета ПросТо & КокорЧо – ПродължаваменПромяната,през последните две години.

Честито на печелившите.

Методи Шамов

Държавният бюджет за 2023 г. няма да бъде дори под формата на постна пица. Чорба, каша, чорба, каша, боб, фасул.

Advertisement

Намерете ни във Facebook

Най-четени