Connect with us

Нюзрум

Слави нападна депутатите: Този цирк е демонстрация на глупостта и липсата на морал

Published

on

„Целият този цирк в Парламента е заради едни хора, за които няма правила, няма етика, няма морал, няма логика. Те са като деца, пуснати в магазин за играчки. Нека ме извинят тези прекрасни същества децата, но ако ги пуснем в магазин за играчки, без правила, те ще правят същото, което правят сега една част от депутатите в Народното събрание“, описа първият дена на депутатите Слави Трифонов. 

„От трийсет години има логика в българския парламент, че най-голямата партия, спечелила най-много гласове, излъчва председател на парламента. Когато ПП спечелиха изборите за 47-ото Народно събрание, Кирил Петков ми се обади по телефона и ми каза: „Дай да направим Корнелия Нинова председател на Парламента”. Аз му казах: Не съм съгласен. Вие сте спечелили изборите и вие трябва да излъчите председател. И така председател на парламента стана Никола Минчев. И това е правилно. Когато ние спечелихме изборите, председателят на Народното събрание беше моето предложение – Ива Митева. И така беше правилно. Това действие е уважение към избирателите“, написа още лидерът на ИТН

„А циркът за избиране на председател в миналия и сегашния парламент, този цирк е толкова унизителен и толкова показателен за психическото и моралното състояние на някои хора, че е пълна демонстрация на глупостта, безотговорността и липсата на всякакъв морал.  ИТН е част от 49-ия парламент и ще прави абсолютно всичко възможно да работи в услуга на суверена. Умно, спокойно, конструктивно и отговорно, това е единствения начин да си вършим добре работата. Единственият. Така мисля аз“, добави  в заключение.

Advertisement
Advertisement

Намерете ни във Facebook

Най-четени