Connect with us

Нюзрум

Борис Бонев се готви за кмет, подал и документите за регистрация на партия

Published

on

Напълно съм готов за кмет на София“, заяви пред БТА Борис Бонев от „Спаси София“ като поясни, че вече е бил кандидат през 2019 година.  „Днес подадохме в съда документите за регистрация на партия „Спаси София“ като финална стъпка“, обяви Бонев и поясни, че започва да тече едномесечният срок за вземането на решение за регистрацията.

Бонев подчерта, че имало възможност за още едни предсрочни избори през юли тази година, но „Спаси София“ нямало да участва на тях, дори и да е регистрирана като партия.

„Първите избори, на които ще участваме са местните през есента“, потвърди общинският съветник като изтъкна, че организацията му имала опит и експерти във всички сфери, за да се справи с предизвикателствата.

Той подчерта, че с ПП и ДБ искали победа и мнозинство в СОС. Според него резултатите от вота на 2 април показва, че коалицията на „Промяната“ била далеч от мнозинство

„Има нужда от много сериозни поуки, от осъзнаване и разбиране, че трябва много, много работа и то да се започне много от рано, за да се спечелят местните избори“, коментира общинският съветник.

Най-четени