Connect with us

Олигархия

Бившата любовница на Бойко Борисов излезе на светло! С 220 милиона в сметка как да се крие!?

Published

on

Много редки фотокадри успя да направи репортер на ПИК на столичната улица „Славянска“. Излизайки от луксозен автомобил с шофьор, в дома си се прибра с чанти с покупки Цветелина Бориславова.

Дългогодишната бивша приятелка на Бойко Борисов отдавна не се появява на светски събития, не дава интервюта, избягва упорито светлините на прожекторите.
Разлъката на двамата започна, след като кметът на София стана премиер на България през 2009 г. Двамата поддържат прилични, но не особено близки отношения, твърдят техни общи приятели.
Цветелина Бориславова живее в разкошна сграда, която се води почетно консулство на Исландия. Тя е почетен консул на Исландия в България и притежава дипломатически паспорт, който ѝ осигурява имунитет. Къщата се пази от денонощна охрана.

Милионерката, която получи около 170 милиона лева за дяловете си в СИБАНК, има голяма вила на Халкидики в Гърция, доста пътува по света. В средите на богатите софиянки Цветелина е известна като дисциплинирана и ревностна посетителка на скъпите козметични салони в столицата. Преди 10-ина години прочутата дама си направи пластична операция във Виена. Както се вижда от снимките, Цветелина полага внимателни грижи за своята красота.

През декември 2010 г. изданието „100 най-богати българи“ на вестник „Пари“ посочи Цветелина Бориславова като най-богатата българка, притежаваща 219,8 милиона лева.

Advertisement

Намерете ни във Facebook

Най-четени