Connect with us

Импийчмънт

Официално имаме война: Кирил Петков направи Румен Радев за смях: Аз съм премиерът, не той

Published

on

Официално отново имаме война между институциите. Румен Радев вече не може да мели вода със своето протеже Кирил Петков!

Вторник се оказа за ден за размяна на тежки думи между президента Румен Радев и набралия политическа популярност като негов служебен министър, а в момента – премиер – Кирил Петков.

Истината е, че сме загубили 30 г. с РСМ, не е прибързано, а е закъсняло. Съжалявам, че сме изпуснали години, нито ден нямаше да понеса да го забавим още. Ако Балканите не искаме да са най-бедни, подходът трябва да бъде сменен. Това е като в една къща, не можем да се караме със съседа. За радост, отноенията зависят от премиера, а не от президента“, отвърна по-късно министър-председателят.

Той отговори и на съмненията, че правителството сменя назначения от Радевите кабинети борд на „Булгаргаз“, за да намърдат собствени посредници.

„Всички се чудим как да се справим с цените, а се изпускат възможности – това или е грешка, или е нарочно. Ако се убедим, че е така, ще го направим за всички дружества. „Булгаргаз“ може да има по-евтини цени. Няма да има посредници, ние сме тук да оправиме нещата. Новият борд намали с 18%“, похвали се идиотски Петков, без да предполага, че бордът още… не е вписан.

„Има сили, които спъват процеса. Не искат РСМ да бъде в ЕС, защото не ни мислят доброто. Да не се оправдаваме с чужди страни и сили. Какво е направил президентът на РСМ няма да коментирам. Това зависи от премиерите на двете държави“, заяви отново харвардският аферис.

Най-четени