Connect with us

Нюзрум

Нагрухалият се в НС певец Стоян Михалев: ГЕРБ от две години не са на власт, но пак ни пречат

Published

on

„ГЕРБ е основната пречка, за да може да се случи нищо в държавата. Те саботират процесите. Позицията за Украйна е евроатлантическата позиция, това не е една позиция с ГЕРБ. Има начин да се разберем по външнополитическите въпроси. Когато въпросите опрат до вътрешната политика нещата стоят по корено различен начин. В момента, в който поставим темата за съдебната реформа абсолютно всичко се блокира“ Това каза депутатът от „Демократична България“ Стоян Михалев в предаването „Твоят ден“ по Нова нюз.

Той посочи, че коалицията с БСП в кабинета на „Продължаваме промяната“ е имала за цел да свали ГЕРБ от власт.

„Тя реално свърши тази работа“, поясни депутатът.

За дясното обединение с ПП той посочи, че партиите, които съставляват „Демократична България“ са имали свои партийни форуми, на които са дали мандат на лидерите си за започване на преговори с ПП за общо явяване на парламентарните и местните избори.

Той заяви, че предстоят разговори и уточняване на различни детайли. Ако това обединение няма добър резултат това ще постави под въпрос следващите активности занапред.

Михалев заяви, че всички са видели предимствата на машинния вот, и че хората са се научили вече как се гласува с машини.

Най-четени