Connect with us

Нюзрум

Костадин Костадинов със зловещо предсказание за Корнелия Нинова: Ще падне от автомат!

Published

on

„Няма какво повече да си каже от това, което вече сме си казвали. Няма как да подкрепим друг мандат освен, ако не получим подкрепа за основни политически линии, които ние чертаем в това Народно събрание. На първо място това  е желанието на „Възраждане” да проведем референдум за запазването на българския лев”. Това заяви лидерът на партията Костадин Костадинов пред журналисти в Народното събрание.

По думите му подписката за запазването на лева  на върви изключително успешно.

„Подозирам, че  е възможно да внесем близо половин милион подписа още в средата на март месец. Ако получим подкрепа за това наше искане мисля, че не би имало никакъв проблем да продължим да разговаряме с БСП”, допълни Костадинов.

Той коментира, че още миналата година от „Възраждане” са предупредили, че правителството на Кирил Петков е позволило изнасянето на военна помощ за Украйна. „Разбира се трябва да направим уточнението, че тези доставки са минавали през посредници. Това е лицемерно отстрана на БСП, но те ще си носят отговорността пред собствените си избиратели. Ние неведнъж сме заявявали, че с подписа на Корнелия Нинова са изнесени оръжия за милиарди, това е я събори”

Advertisement

Костадинов бе категоричен, че каквото и да се говори правителство няма да бъде съставено.

Advertisement

Намерете ни във Facebook

Най-четени