Connect with us

Лайф или жизнь

Костадин Костадинов и „бившата“ му съпруга завъртяха луксозен бизнес

Published

on

Костадин Костадинов и съпругата му Велина са завъртели нов бизнес. От по-малко от половин година жената на лидера на „Възраждане“ е горда собственичка на луксозна детска забавачка във Варна, от която припечелват солидно за семейния бюджет.

Детският център „Дарба“ се намира на топлокация в морската ни столица, близо до Колхозния пазар, а негов управител е жената на Костадинов. Частното учебно заведение предлага платена занималня за деца на родителите, които се чудят къде да оставят наследниците си след приключването на учебните часове. Освен това центърът на Велина Костадинова организира и спортни лагери и различни активности, разбира се, срещу заплащане. Месечната такса за дете е стотици левове и не е по джоба на всеки родител. В замяна Костадинова твърди, че малчуганите получават помощ в подготовката на уроци и домашни, езикова подготовка, комфортна обстановка, защитена и подкрепяща среда, работа в малки групи, екип от опитни педагози, както и консултации с психолог и логопед.

Напливът от клиенти явно не е достатъчно голям, защото само преди дни лидерът на „Възраждане“ реши да рекламира бизнеса на жена си пред аудиторията си от симпатизанти във фейсбук, спестявайки малката подробност, че всъщност и той печели от него. „Има един сериозен проблем в сферата на образованието, за който знаят основно тези, които имат деца в началния курс на образование. Не достигат местата за целодневно обучение в училищата и заради това на много родители се налага да търсят място за децата си в занимални. Тъй като много хора във Варна ме питаха за добра занималня, съветвам ги да се обърнат към едно прекрасно място и чудесно улеснение за работещи родители в центъра на града, точно до училище „Петко Славейков“.

Ако търсите индивидуален подход, помощ в подготовката на уроци, домашни, проекти и език за вашите деца от 1-ви до 5-и клас, учебната занималня „Дарба“ с удобното си местоположение до Ботева градинка е точно за вас! Работи се в малки групи, в уютна обстановка и работно време от 7:30 до 18:00 ч., с възможност за водене/взимане на детето от училище“, написа Костадинов. Малцина обаче разконспирираха, че става дума за детския център на съпругата му.

Advertisement

Припомняме, че преди известно време двамата с Велина се бяха развели, но продължиха да живеят под един покрив. Тя все още се подвизава с фамилията на политика и заедно отглеждат двете си деца. Навръх 14 февруари тази година Костадинов ѝ се обясни публично в любов. За блондинката се знае само, че е била музейна работничка във Варна и е родом от Кубрат. Фирмата си тя регистрира на 21 юни 2022 г. с капитал от едва 5 лева. Заедно с Костадинов обитават палат край морската столица, който според лидера на „Възраджане“ бил на кредит и щял да го изплаща 20 години.

Advertisement

Намерете ни във Facebook

Най-четени