Connect with us

Лайф или жизнь

Щерката на Радев скандализира със снимки: изрусена, полугола, с тату до гърдите

Published

on

Дъщерята на президента Румен Радев продължава да скандализира пуританите с провокации в социалните мрежи. Преди дни Дарина, която е студентка в НАТФИЗ, сподели нови атрактивни снимки, на които позира в прилепнала черна рокля с дълбоко деколте, от което се вижда новата ѝ татуировка, която си е направила на нетипично и интимно място, а именно между гърдите.

Красивата бъдеща актриса е сложила на дългата си и къдрава коса къса руса перука, комбинирана с тежък вечерен и опушен грим, а за още по-голяма драматичност на кадрите пуши цигара. Някои заподозряха, че вероятно това е била визията ѝ за Хелоуин, вдъхновена от образа на Джулия Робъртс във филмовата класика „Хубава жена“. Цигарата обаче не е част от реквизита за атрактивната фотосесия, тъй като в последната половин година Дарина е страстна пушачка и пали цигари с колеги дори пред НАТФИЗ, в промеждутъците между лекциите.

Щерката на държавния глава не е отбелязала къде са правени снимките, но зад гърба ѝ се вижда обществена сграда и паркинг, а по осветлението си личи, че са заснети през нощта, пише вестник „Ретро“.
От няколко месеца насам Дарина е необвързана и предпочита да споделя свободното си време с колеги и приятели, вместо да мисли за любов след раздялата си с рали състезателя Йоан. Хубавицата се е фокусирала изцяло върху обучението си в НАТФИЗ и преди броени дни игра в премиерно представление заедно с класа си, но баща ѝ Румен Радев не бе забелязан в публиката.

Advertisement

Намерете ни във Facebook

Най-четени