Connect with us

Fake Harvard

Тотален срив в ПП! Пратиха Умник Гюро(в) в телевизията да говори срещу Лорер

Published

on

„Няма никакъв шанс хора от нашата парламентарна група да подкрепят правителство с мандата на ГЕРБ. Това, което г-н Лорер казва е, че има теоретична възможност от всяка партия да има подкрепа, за което и да е издигнато правителство си е негово мнение. От разговорите, които водим ежедневно със сигурност мога да кажа, че в нашата група няма хора, които са изявили подкрепа за кабинет на ГЕРБ, както твърди той“, заяви председателят на ПГ „Продъжаваме промяната“ Андрей Гюров. 

Той коментира случая със загиналия на границата полицай

„Трябва да се подсигури сигурността и тя да не зависи от решенията на чужди правителства – дали потокът от бежанци да бъде насочен към нас или към Гърция. Трябва от своя страна да можем адекватно да опазваме територията на страната“. 

Според него този инцидент не е причина за оставката на министърът на вътрешните работи Иван Демерджиев. 

Advertisement

„Дали мигрантският натиск в момента е по-голям в числа, отколкото преди, според мен се дължи на проблеми, които са от другата страна на границата“, смята Гюров. 

Той коментира и вчерашната среща с ГЕРБ.

Според ГЕРБ, ако има консенсус по теми, могат да се привлекат към разговори и други сили в парламента

„Постигнахме това, за което отидохме – да фокусираме вниманието на политиците и на хората върху важните проблеми пред обществото. Една от най-важните стъпки за решаването им е разглеждането на бюджета за следващата година“, каза Андрей Гюров. 

Той отново каза, че тази среща не е за подкрепа на мандати. 

Advertisement

Advertisement

Намерете ни във Facebook

Най-четени