Connect with us

Лайф или жизнь

Линда смени Киро Петков с млад танцьор! Постоянно е с него, допусна го дори да й направи…

Published

on

Съпругата на Кирил Петков Линда споделя дните си с млад и снажен танцьор, пише вестник „Ретро“. Канадката е неразделна с левента Тихомир Гаврилов, когото е взела за своя дясна ръка в сладкарницата си на пъпа на София.

Жената на бившия премиер е разпределила задълженията в заведението си между себе си и мачото. Отдавна канадката си търсеше асистент и непрестанно пускаше обяви за работа, но или не се отзоваваха достатъчно кандидати, или пък не отговаряха на критериите на Линда. Тихомир обаче я спечелил веднага с визията си и бързо успял да ѝ влезе под кожата. Двамата често работят в заведението ѝ в комбина, като от далеч си личи колко са щастливи, че споделят компанията си, а усмивката на г-жа Петкова не слиза от лицето ѝ.

Въпросният левент не е професионален готвач, досущ като Линда, чиято кулинарна звезда изгря в риалити шоуто за любители готвачи „Мастър шеф“ преди няколко години. Всъщност Тихомир е състезател по спортни танци с грандиозни успехи на международната сцена. Оказва се, че българинът цели два пъти е печелил известния по цял свят тв формат „Денсинг старс“, който навремето се излъчваше и в България по Нова телевизия. Танцьорът е грабвал голямата награда в два сезона на шоуто чак в далечен Виетнам, където заминал точно с тази цел. Първата му победа е от 2010 г., а втората – 3 години по-късно.

След успехите обаче Гаврилов се връща у нас и с времето се отказва от танците. Как пътят му е стигнал до кулинарията и сладкарницата на Линда, не е ясно, но в последните няколко месеца Петкова го е оставила дори да създава нови рецепти за сладкиши, които да предлагат на клиентелата си. Очевидно вкусът на канадката не се е изменил в годините, защото Тихомир, досущ като Кирил, е слаб, с тъмни коса и очи.

В последните седмици Линда, под натиска на пиарите на „Продължаваме промяната“, непрекъснато споделя задушевни семейни снимки с Петков, за да изчисти имиджа му на „кръшкач“, който му бе лепнат след слуховете за аферата му с бившата му говорителка Лена Бориславова. Потребителите на социалните мрежи обаче не пестят критики по адрес на Петкови и пишат в коментари под сладникавите кадри: „Дори за снимка не можете да имитирате семейна хармония. Не съм хейтър, изглеждате изкуствено един до друг“. Линда и Кирил са семейство от повече от 25 години и имат три дъщери, но неведнъж са минавали през критични моменти в брака си. Преди време роднини на експремиера разкриха, че е имало период, в който канадката го е изоставила и се е върнала в родината си с децата им, като намекнаха, че зад избора ѝ е стоял друг мъж.

Advertisement

Намерете ни във Facebook

Най-четени