Connect with us

Fake Harvard

Ще изхвърчи ли днес Руди Гела от листата на ПП в Габрово? Сезираха ЦИК, Кирил Петков и Асен Василев

Published

on

Радостин Василев може още днес да изхвърчи от листата на ПП в Габрово! Топ-журналистката Соня Котукиева е подала жаби срещу Руди Гела до ЦИК и лично до Кирил Петков и Асен Василев:

ДО ЦЕНТРАЛНАТА ИЗБИРАТЕЛНА КОМИСИЯ

ЖАЛБА

от Соня Колтуклиева,

главен редактор

на 5Gmedia

Уважаеми госпожи и господа,

Обръщам се към вас по повод преднамерената злоупотреба с моя снимка, извършена в социалната мрежа Фейсбук, от г-н Радостин Василев, кандидат за народен представител от “Продължаваме промяната” в 7МИР- Габрово.

Никога и на никого не съм предоставяла правото да използва моя снимка за целите на предизборната кампания на ПП “Продължаваме промяната”или на която и да било друга партия/коалиция, участваща в предсрочните избори на 2 октомври 2022 г..

Моля да сторите необходимото за защита на моите граждански права и да санкционирате нарушителя на закона, в частност на Избирателния кодекс.

Благодаря Ви за вниманието!

С уважение:

Соня Колтуклиева

На вниманието на г-н Кирил Петков и г-н Асен Василев, съпредседатели на ПП “Продължаваме промяната”.

Уважаеми господа,

Бих искала да изразя своето категорично несъгласие моя снимка да се използва за агитация в предизборната кампания на ПП “Продължаваме промяната”, както това е сторил г-н Радостин Василев, водач на листата на партията в 7МИР-Габрово.

Възмутена съм от този нагъл и противозаконен акт на ваш кандидат-депутат.

Известявам Ви, че напоследък г-н Радостин Василев ескалира във Фейсбук агресивни атаки срещу мен, придружени от просташки нападки и фалшиви твърдения за моята житейска биография.

Шокирана съм, че това се случва в хода на предизборната кампания на ПП “Продължаваме промяната” и силно се надявам Вие да не толерирате подобно брутално поведение.

Пожелавам ви успех на изборите.

Поздрави,

Соня Колтуклиева

главен редактор

на 5Gmedia

Advertisement

Намерете ни във Facebook

Най-четени