Connect with us

Fake Harvard

Баче Кики съвсем изтрещя: Аз съм от националния отбор по футбол, на 2.10. ще вкарам гол за България

Published

on

Представители на различни политически партии коментираха номерата, които им се паднаха за бюлетините в жребия на ЦИК. Според едни се крие символика, според други няма значение.

Ето какво казаха част от тях:

„Падна ни се номер 9, аз не съм голям футболен фен, какъвто е Бойко Борисов, нито пък от хората, които гледат футболни мачове, но съм за Националния отбор по футбол и знам, че номер 9 е нападател, така че на 2 октомври ще нападнем задкулисието. Така коментира Кирил Петков жребия на ЦИК.

Той допълни още, че на изборите ще нападнат и корупцията. „Силно се надяваме, че ще вкараме гол за България“, каза още той.

Тошко Йорданов от ИТН пък посочи, че хората са се наслушали на нумеролози. „Според мен сте се наслушали на нумеролози, защото политиците освен, че разбират от всички, разбират и от числа. Аз няма да се впускам в тази глупост“, каза той.

„Около 100 хиляди пъти сме казали, че с ГЕРБ и ДПС коалиция няма да правим, каквото и да казват бившите ни коалиционни партньори. Иронията е, че ако се достигне до съставяне на правителство, в което ние трябва да сме коалиционни партньори с тях, те не си мерят приказките, но в крайна сметка такъв е животът“, завърши той.

Най-четени