Connect with us

Fake Harvard

Бойко погреба Киро и Асен: Тия дърти вампири рано ги пенсионираха! Мисля, че ПеПе няма дори да са втори

Published

on

Лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов изказа съмнения, че ПП ще успеят да излязат на второ място на изборите.

„Аз не знам дали ПП ще са втори, срещам се с хора в страната и са уплашени от техните действия. Възходът на „Възраждане“ е сериозен и мисля, че ще ги победят. Но „Глас народен, глас Божий”, допълни лидерът на ГЕРБ. Той бе категоричен, че формула ГЕРБ и ДПС не съществува.

По думите му социолозите дават преднина на ГЕРБ, но е много важно дали Радев ще проведе честни избори.

„Налага се безотговорна теза, че няма да има правителство. Първата партия не е в изолация, както и втората”, заяви Борисов.

Той представи част от общо 80-те младежи и нови лица на избираеми места в листите.

„В тея мракобесни времена, когато комунистическите сатрапи ни плашеха, вие удържахте заедно с нас. Понеже е много модерно да се говори за съдебна реформа, ние сме дали, но не чух нашите политически опоненти да кажат тая е съдебна реформа по Рашковски, която не признава съдебните решения. Е ли е съдебна реформа, когато вицепремиер от националната телевизия заплашва всички вас с пет години затвор? Той какъв е? Съдия, прокурор…? Ние не вярваме на тези хора, че могат да направят съдебна реформа. За нас е реформа, когато човекът не определя нищо, който и да седи отгоре, да няма значение. Върху това ще се борим да се случи в следващия парламент. Рамката, която ГЕРБ ще търси, е незавиисима съдебна система, независимо от човека“, каза Бойко Борисов.

„Видяхте, че не е много страшно. Разследваха, проверяваха и си заминаха. Ние, с колегите от Изпълнителната комисия, го оценихме, в момента, тук е една част, има… водачи, които ги няма, днес с разрешение отсъстват, имат мероприятия.

Над 80 човека имаме, като над 25 са на избираеми места, което е нашата благодарност, че вие не се огънахте. Бяхте припознати като основен враг на Кирил Петков и Асен Василев, които ги пенсионираха млади. В сравнение с вас, те са едни дърти вампири. Виждате, че един Делян Добрев, който е набор на Асен Василев, не е тука, Дани Митов не е тука“, продължи той.

„Властта, управленската, в партия ГЕРБ, защото аз съм я създал, не за да ме обслуждава, а за да пребъдва и след мен, стана една сплав, мисля, че го направихме добре между опита на дългогодишните партийци, мисля, че бъдещето на ГЕРБ, е гарантирано“, каза Борисов.

„Има ли здравомислещ човек, който да има пари в семейството и всяка седмица да тегли кредити, за да връща от заплатата си с високи лихви“, попита реторично той.

„Три бюджета прави Асен Василев и те все не стигат, взима нови и нови кредити, които ние да плащаме. Трънчани казват: “Три пъти го режа и то все късо и късо“.

„Моделът „Румен Радев доведе за година и половина такива партии, които съсипаха всичко“, категоричен беше Борисов. Той увери, че ако той е управлявал, нямало да даде да се вдигне инфлацията „с повече от няколко процента“.

„Това са лъжци. Което за година и половина се случи? Кое? Ядохме хора, подслушвахме? Кое?“, попита Борисов.

„Ще покажа, детето на Севда (Севеделина Арнаудова) какво писмо ми е написала. Тая душичка, какво са ѝ причинили. Какво причиняват на хората тези. Незаконните арести му били първата стъпка? Втората каква е?“, кипна лидерът на ГЕРБ. В края на пресконференцията шампионът по борба Даниел Александров подари футболен екип на Борисов. „Супер е. Очаквам след 2-ри и ПеПетата да се запишат при нас ветераните. Така и така рано ги пенсионираха, да дойдат да поритат да ги видим и тук колко са зле“, завърши Борисов.

Най-четени