Connect with us

Гербери

Дани Каназирева направи Тошко Йорданов за смях, слугата на Слави реши да й отвърне с… простащина

Published

on

Народните представители Дани Каназирева (ГЕРБ-СДС) и Тошко Йорданов (ИТН) се сдърпаха пред погледа на областния управител на Пловдив Йордан Иванов на пресконференция след среща за уточняване на важните за Пловдивска област проекти, предаде на Plovdiv24.bg.

Двамата депутати бяха застанали от двете страни на Иванов. След като областният обяви около какви теми са се обединили да се работи, Тошко Йорданов взе думата и обеща, че лично ще отиде в МРРБ и АПИ да провери докъде е стигнал всеки започнат пътен проект, колко пари са дадени, защо не са реализирани.

Конкретно за водоснабдяването от „Въча“ Йорданов изтъкна, че е говорил с министрите на енергетиката и на регионалното развитие този проект най-накрая да бъде реализиран, защото е много важен за Брестовица. „Хората от Брестовица ги познавам още преди да започнем да се занимаваме с политика, от „Шоуто на Слави“ – заяви депутатът от ИТН. 

Дани Каназирева деликатно се опита да поправи колегата си, че проектът „Въча“ не касае Брестовица и че там има нови водоизточници. Йорданов обаче реагира просташки с думите: „Идете до там, разходете се, хората да ви посрещнат с любов“, опитвайки се да замаже гафа си.

Срещите на народните представители от 16 и 17 МИР при областния управител ще се провеждат всеки първи понеделник на месеца.

Advertisement

Намерете ни във Facebook

Най-четени