Connect with us

Fake Harvard

Враца е в шок! Има клип на депутатка на Киро, който бие половината фими за възрастни! Ще го показват

Published

on

Страховит слух тресе Враца от няколко дни, установи репортер на агенция BulNews. Според мълвата, в града има мъже, които притежават видеоклипове от миналото на Деничка (депутатката Деница Симеонова) от ПП, която тогава не е била толкова смирена, както в наши дни.
На кадрите врачанката се раздавала като героиня на Ксавиера Холандър в малка уличка край канал в Амстердам.
Говори се, че интересните записи ще бъдат пуснати по време на предизборната кампания, за да могат избирателите да добият в дълбочина представа за разнообразните умения на новоизлюпената политичка.
Деничка отново ще води врачанската листа на „Продължаваме промяната“ за предсрочните парламентарни избори на 2 октомври. Повече от сигурно е, че ако тези видеоклипове видят бял свят, това ще бъде краят на нейната кратка и също толкова смешна политическа кариера. Разбира се, никой няма да може да ѝ попречи да започне да се снима във филми за възрастни, стига да мине успешно кастинга за подходяща роля.
Малцина знаят, че Деничка с кожените панталони е ходила при предишния шеф на НАП Румен Спецов, за да поръча спешна ревизия на свой враг. На въпрос защо да го прави, тя отговорила, че посоченият журналист трябвало да бъде изчегъртан, за да не я прави повече за смях в обществото. В цялата завера участие има и Джуджето на врачанската журналистика, което още не може да се примири, че не е фактор в обществото.
Е, кажете, не е ли това достатъчно доказателство, че Деничка от ПП е подходяща да играе ролята на Кучката? Иначе е ясно кои роли са подходящи за Джуджето – на простак, предател, подлизурко, подмазвач или нещо подобно, започващо с буквата „П“.
Продуценти, къде гледате?!

Advertisement

Намерете ни във Facebook

Най-четени