Connect with us

Fake Harvard

Скандалът е огромен! Кирил Петков привиквал хора в кабинета си и ги пребивал! Идат доказателства…

Published

on

Вчера съпредседателят на „Продължаваме промяната“ си позволи да удари с лакът в корема Николай Караколев, който искаше да го прекъсне с въпрос, а когато пострадалият възропта, Петков се направи на ударен. „Може ли да запишеме отново“, попита след това той медиите, за да не се ползват кадрите с Караколев. 

От Фейсбук профила на журналиста Соня Колтуклиева:

„Киро удря журналист… подло – ръга го скорострелно с лакът в корема и после, ни-лук-ял-ни-лук-мирисал, бърза да се извини. Окото му не мига. Както при всички други измами.

Останалите репортери мълчат, не защитават колегата си.

Мерзко е. Във всяко отношение“.

От Фейсбук профила на Александър Урумов:

„Кирчо удря журналист – с лакът в корема. Това е скандално! Кирчо е човек с лабилна психика и не може да управлява самият себе си, но иска държавата да управлява! След като Христо Бойкикев се изгаври с Дарик радио: „Най-важното е да се свали от сайта на Дарик радио! Който видял – видял!“ Сега Кирчо посяга на журналист!!!

Наскоро публично се обърнах към лабилния баща на Кирчо и му казах: „Смири се, бай Петко! Ако имахте властта в комунистическо време, вие не само щяхте да арестувате. Вие щяхте да убивате!“.

Вижте добре този човек на снимката – Кирчо. Скоро ще излязат още подробности за нанасяни от него побои в кабинета на министър-председателя на Република България. И не, не говоря случайни неща. Да благодарим на президента Румен Радев – пряко отговорен за инсталирането на тези психопати в българската държавна власт.

P.S. Генките и миролюбките късат ли си ризите в защита на свободното слово, или в грантовете им не е предвидена реакция в защита на колега?“

Advertisement

Намерете ни във Facebook

Най-четени