Connect with us

Спор(Т)но

Бивш капитан на ЦСКА: Марш жените и децата от Сектор Г! Там е за хора от затвора, които могат да убият!

Published

on

Бившият капитан на ЦСКА – Иван Бандаловски, сподели странно мнение за ексцесиите по трибуните на „Васил Левски“ при победата на ЦСКА с 1:0 над Базел.

„Темата е много дълга и широка. Трявба да сме единни, защото има атаки към ЦСКА отвсякъде. Сектор Г бойкотира, за мен Сектор Г е за крайни фенове и ултраси, и хулигани. В Европа е така навсякъде. Деца и жени могат да ходят в Сектор В и Сектор А. Сектор Г и главните такива фракции бойкотират. Тези момчета от тези групи си дават живота и времето за хореографии, пътувания и лежат по затворите за ЦСКА. Навсякъде трябва да се знае кой кой е. Давам пример за Партизан и Звезда, там стават убийства непрекъснато за борба по трибуните. Защото утре, когато влезне някоя крайна фракция на вражески отбор на нашата трибуна, едва ли жени и деца ще защитят името и идеята на ЦСКА.

Плюс това коментират хора, които ходят на по 3 мача в годината, а други направиха Сектор Г европейска величина, със страхотна организация и хореографии“, написа Бандвловоки във фейсбук.

Най-четени