Connect with us

Спор(Т)но

Любо с удовищна атака: Подкрепям бойкота на Сектор Г! Днес на „Армията“ е пълно с предатели

Published

on

Остри думи по адрес на ръководството на ЦСКА каза наставникът на ЦСКА 1948 Любо Пенев. Той даде пресконференция преди утрешното домакинство на „Локо“ (Сф).

„Смятам, че рано или късно ще има един ЦСКА. Как ще стане юридически, не мога да кажа. И този ЦСКА ще бъде на феновете и за феновете.

Защо бях поканен при последния ми престой на „Армията“? За да туширам напрежението между фенове и ръководство. И това се случи, спечелихме и трофей и всички бяхме радостни.

Но това не важеше ръководството. Те не искат да печелим трофеи, не искат да надграждаме и ЦСКА да бъде в позицията, на която трябва да бъде.

При добре свършена работа след 2-3 месеца ме изгониха. Това се нарича предателство. Защо „Сектор „Г“ (има предвид фенската фракция-б.р.) не ходи на мачове? Защото и те са лъгани непрекъснато. И са взели много правилно решение, това веднъж-завинаги трябва да приключи.

Феновете винаги са ме подкрепяли безусловно във всеки един момент и аз това нещо го ценя много и винаги ще им бъда благодарен.

Имаше една игра едно време „студено-топло“. При мен е ледено студено, топлото трябва да се търси на място, което не е далеч от „Армията“. Там трябва да се търсят предателите“, каза Пенев.

Advertisement

Намерете ни във Facebook

Най-четени