Connect with us

Fake Harvard

Кирил Петков си призна изневерите с Лена! Мафията била виновна на стърчипишкото, че ги изловили

Published

on

За първи път бившият премиер Кирил Петков отговори на пряк въпрос дали има връзка с Лена Бориславова, която бе началник на политическия му кабинет.

Петков бе запитан какви са взаимоотношенията им от водещия на „Здравей България“ по Нова телевизия Виктор Николаев. В тепичния си недоучил стил той се опита да хвърли всичко на мафията, признавайки, че записите му със секретарката са компромати, с които го заливат. Нито веднъж Петков не каза, че това е фалшификат!

„Това, което се видя е, че когато едни политици не крадат, не можеш да ги хванеш за каквото и да било, опитваш да ги залееш с жълта помия. Под достойнството ми е да им обръщаме внимание. Това беше ужасно, в последния ден толкова неща казахме, толкова важни послания имахме към следващата правителство. А в същия момент някакъв момент, някаква гледна точка стана новината на деня дали тя му докосва или не ме докосва. А всички видяха, че това не е факт. Всички се фокусираха там, а не всъщност какво става със седемте кораба. Тези мафиоти, които полагаме усилия да им спрем парите, правят всичко да ни очернят“, заяви Кирил Петков в отговор на въпроса.

Най-четени