Connect with us

Timeline

МВР-министър с чудовищни данни и с присъда за Киро: Престъпно мислене, за него животът на хората нямат стойност

Published

on

От Фейсбук профила на Румен Петков

На 29 юли Кирил Перков обяви, че до четири седмици ще бъде готов Акт 16 на газопровода “Комотини – Стара Загора”. При положение, че има общо 154 забележки.

Шест общини са със строго негативни оценки за качеството на изграждане на газопровода.

398 от плановете, които са внесени в МРРБ, не отговарят на реално извършената работа и необходимото качество, в резултат на което са изтеглени, а след това внесени едва 54 от тях. Констатирани са отклонение от сервитута, навлизане в чужда собственост, констатирано е минаване на тръбата вместо през глина, през пясък – тежка предпоставка за взривяване и тежки последствия за околната среда и живота на хората. От пожарната, по реализацията на тръбата, има много сериозни забележки относно опаковката, в която е тя и фактът, че тази опаковка не отговаря на необходимите изисквания.

Когато човек има престъпно мислене, за него животът и безопасността на гражданите нямат стойност. Той гледа да покаже на чорбаджиите си, включително на тези, които му тъпчат портмонето, че е готов да мине през труповете на България и българските граждани, само за да заслужи това, което очаква. Колкото до бленувания азерски газ – и сега плащаме на договорената от президента Първанов цена само за 1/3 от количествата, а другите 2/3 плащаме на цена, далеч по – висока от тази по договора с “Газпром”.

Advertisement

Намерете ни във Facebook

Най-четени