Connect with us

Спор(Т)но

Гриша и Данаил Ганчеви на разпит за съмнителни мачове на ЦСКА преди 31 месеца

Published

on

Собственикът на ЦСКА Гриша Ганчев и синът му Данаил Ганчев бяха разпитани от Главна дирекция “Национална полиция” в столичния квартал “Младост”, съобщи Sportal.bg.

Първо в 12  часа се появи Дани Ганчев, който бе придружаван от адвоката на “червените” Станислав Трендафилов. След разпита той бе отлично настроение, но отказа коментар пред екипа на Sportal.bg. “Няма какво да коментирам, сезонът започва”, пък заяви адвокат Трендафилов. Към 13,05 часа се появи и Гриша Ганчев, който също беше видимо в добро настроение, поздрави журналистите и обяви:“Вие как сте, аз съм много добре“, след което влезе в сградата.

Според sportal Гриша Ганчев и Дани Ганчев са били разпитвани по сигнал. Става въпрос за четири мача с участието на ЦСКА  през сезон 2019/2020 година. Въпросните сблъсъци са гостуванията на “червените” във Велико Търново на „Етър“, във Варна на Черно море и във Враца на „Ботев“, както и домакинството на столичани срещу „Славия“ през есента на 2019 година. Четирите двубоя са последователни и са между 14-ия и 17-ия кръг на първенството, като „червените“ печелят всичките без да допуснат гол в своята врата. Все още няма информация откъде е подаден сигнала за въпросните мачове, които са се играли преди 31 месеца.

Advertisement

Намерете ни във Facebook

Най-четени