Connect with us

Парламент

8-ият напазарен от Киро депутат на Слави – пияница от „Биг Бардър“! 7-ият – агент на ДС!

Published

on

Част от новите независими депутати, откъснати от групата на Има такъв народ на Слави Трифонов, се събира след по-малко от час на Националния стадион „Васил Левски“, за да даде брифинг във връзка с политическия трус.

На обвиненията, че са предатели и са напуснали Дългия за постове и пари, предложени им от „Продължаваме промяната“, ще отговарят ченгето от ДС Николай Радулов, Георги Георгиев и Деян Петков.

Че пресконференцията ще се води на стадиона само доказа слуховете, че не кой да е, а спортният министър в оставка Радостин Василев е събрал новата подкрепа за Кирил Петков и Асен Василев. 

Останалите четирима – Светлин Стоянов, Христинка Иванова, Ивайло Христов и Иво Атанасов, засега се канели да запазят мълчание.

Първият, съобщил за алъш-вериша сред законотворците на шоумена – варненският депутат Кирил Симеонов (известен като пияницата Киро Брадъра от участието му в един от първите сезони на риалити шоуто „Биг Брадър“ – б.р.) е изключил мобилния си телефон. По наша информация, той ще е осмият, напуснал групата на Трифонов. 

По-късно пък се очаква заседание на оставащите 18 депутати, водено лично от него, но вероятно извън сградата на Народното събрание. 

Advertisement

Намерете ни във Facebook

Най-четени