Connect with us

Нюзрум

Тежко гнусен материал срещу Слави в „24 часа“: Натъпкал по нощите депутатите си в джипки и ги заплашвал

Published

on

Много гнусен материал, видимо поръчан от управляващите, се появи в проправителствения „24 часа“! Хората на медийната наложница на Кирил Петков – Венелина Гочева, обвиниха Слави Трифонов в мутренски изстъпления.

Вижте помията по негов адрес:

Слави Трифонов привиквал депутатите от „Има такъв народ“, като изпращал джипове, за да ги вземат дори от домовете им и да ги заведат при него. Лидерът оказвал натиск и отправял дори заплахи към тях, за да не напускат групата на ИТН и по повод бъдещото им поведение в парламента.

Такива информации се появиха часове, след като Слави обяви, че ИТН напуска управляващата коалиция, а в отговор премиерът Кирил Петков даде да се разбере, че „Промяната“ ще разчита на негови депутати при гласуванията в пленарната зала. „Правителство на малцинството е много по-добро от правителство, в което непрекъснато се извиват ръце“, заяви Петков.

Привличането на хора от ИТН и разцепление на партията на Трифонов очевидно е подготвян от „Промяната“ вариант, за да остане правителството на власт. „Аз вярвам, че в ИТН има хора, които също са срещу корупцията. Вярвам, че има потенциал в депутатите на ИТН да подкрепят това правителство“, заяви Петков.

Според неофциална информация на “24 часа” от поне два месеца в “Промяната” се готвят за такъв сценарий и са успели да привлекат на своя страна 15 от 25-те депутата на Трифонов. Като според спекулации сред “променените” попада и министърът на енергетиката от ИТН Александър Николов.

Ето кои са 25-те депутати от ИТН:

ТОШКО ЙОРДАНОВ ХАДЖИТОДОРОВ

ВИКТОРИЯ ДИМИТРОВА ВАСИЛЕВА

ИВО ГЕОРГИЕВ АТАНАСОВ

АЛЕКСАНДЪР АТАНАСОВ АЛЕКСАНДРОВ

АНДРЕЙ ИВАНОВ ЧОРБАНОВ

АНДРЕЙ НИКОЛАЕВ МИХАЙЛОВ

ГЕОРГИ СТАНЧЕВ ГЕОРГИЕВ

ДЕЯН ПЕТЕВ ПЕТКОВ

ЗЛАТОМИРА ДИМИТРОВА КАРАГЕОРГИЕВА-МОСТРОВА

ИВА МИТЕВА ЙОРДАНОВА-РУПЧЕВА

ИВАЙЛО ХРИСТОВ ХРИСТОВ

ИВАН РУМЕНОВ КЛИСУРСКИ

КИРИЛ САШЕВ СИМЕОНОВ

ЛЮБОМИР АНТОНОВ КАРИМАНСКИ

МОМЧИЛ КУНЧЕВ ИВАНОВ

НИКОЛАЙ СТЕФАНОВ РАДУЛОВ

ПЛАМЕН НИКОЛАЕВ АБРОВСКИ

ПЛАМЕН НИКОЛАЕВ НИКОЛОВ

СВЕТЛИН КОСТОВ СТОЯНОВ

СИЛВИ КИРИЛОВ ПЕТРОВ

СНЕЖАНКА РАЙЧОВА ТРАЯНСКА

СТАНИСЛАВ СВЕТОЗАРОВ БАЛАБАНОВ

ТАНЕР КАДИР ТЮРКОГЛУ

ТИХОМИР ГОЧЕВ ТЕНЕВ

ХРИСТИНКА ИЛИЙЧЕВА ИВАНОВА

Advertisement

Намерете ни във Facebook

Най-четени