Connect with us

Timeline

Слави съска от диванчето: ГЕРБ, ДПС и ПП се разбраха за дерогацията! Видя се кой е истинският премиер

Published

on

ГЕРБ, ДПС и “Продължаваме промяната” се разбраха за дерогацията. Естествено, че ще се разберат. Те са се събрали да печелят, а не да управляват. Тоест, да печелят като управляват. А печалбите не търпят емоции.

Това написа на официалната си страница във Фейсбук лидерът на партията „Има такъв народ“ Слави Трифонов.

Ето какво написа още той: 

„Те изискват взаимни компромиси. Както казват в “Кръстникът”: Нищо лично, просто бизнес. Едното лоби се разбра с другото лоби, че трябва да печелят и двете лобита.

Така, че стана безпределно ясно защо са заедно хора, които се мразят. И защо ще правят всякакви компромиси, и всички приказки в публичното пространство са просто “пунта мара”, както казва един от некоалиционните партньори“ , заявява Трифонов.

„И друго стана ясно. ГЕРБ и ДПС днес се разбраха с Асен Василев, а не с Денков, което ясно показва кой е истинският министър-председател в това правителство.

Изводът е толкова ясен. Просто бизнес и то с Асен Василев. А, и той обещал, че няма да прави никакви коалиции с БСП, Възраждане и ИТН. За другите не знам, но за “Има такъв народ” знам. Не е имало нужда да ни споменава, ние по принцип не го щем. И него, и неговите подчинени. Веднъж ги свалихме и ще направим всичко възможно пак да ги свалим. Нищо лично, просто справедливост“ , завършва той.

Advertisement

Намерете ни във Facebook

Най-четени