Connect with us

Парламент

Парламентът се тресе! Искат оставката на правителството: Унижават ни шепа лъжливи предатели!

Published

on

нес сме унижени от шепа лъжливи предатели, които не спират да се покланят на този и онзи господар. Това заяви в декларация лидерът на „Възраждане“ Костадин Костадинов от парламентарната трибуна.

Готви се поредното предателство, финансовият ни министър се готви да внесе в Министерски съвет за одобрение плана за приемане на еврото. Паралелно с това е възможно да бъдат гласувани едни скромни 10 млн. лева за рекламна агенция, която да се заеме с пропоаганднаа кампания внушаваща, че с еврото ще станем по-богати. Лъжат ни, че като приемем еврото тук ще потекат реки от злато, мед и мляко., посочи Костадинов. 

 По думите му няма страна, която да е станала по-богата с тази валута. Има обаче страни, като Гърция, които са станали по-зависими.

Докато правирелстовто ни лъже, че от САЩ ще получим по-евтин втечнен газ, по-голяма част от европейските държави рестартират икономиките си и се съгласяват да плащат за газа според новите условия, поставени от Руската федерация. Правителството ни лъже, че искат от нас газа да се плаща в рубли, а всъщност условието е просто да се плаща в руска банка, каза още Костадинов. 

Според него поредно политическо предателство е това да дадем част от държавния си резерв като гарант в ЕЦБ за гарантиране стабилността на еврото, а другата част на нашето правителство, което вероятно както лъже, така и може да усвоява. 

Предателство е златния ни резерв да продължава да се съхранява в Англия, където се намират две трети от българското злато, а тук да се тиражира политическата лъжа, че това е изгодно за нас, защото ние така или иначе няма как да го съхраняваме в нашата страна, каза още той. 

Тези бързи и наглед необмислени решения, прикрити от политически маневри и лъжи са подявление от чужди дипломати. Съвсем неслучайно в страната ни пристигнаха помощник-държавния секретар на САЩ Карън Донфрийд и американският министър на отбраната Лойд Остин. И двамата американски дипломати пристигнаха без предупреждение в последния момент, като неканени гости, погазвайки протокола все едно те са домакините, а ние сме гостите на тази земя, каза Костадинов. 

И допълни: Произнасям им имената внимателно, защото не искам да изпадаме в унизителната ситуация от най-високата трибуна в държават да се чете декларация възхваляваща чужд държавник. Една моя неволна езикова грешка (преди седмици Костадинов сбърка името на Камала Харис, наричайки я Камила Харис – бел. ред.) стана причина за няколко навеждания и дълбоки поклони към господарите на колониална България от страна на една от управляващите партии. Продължаваме промяната надмина БКП, която четеше подобни декларации до 1989 г. отново от тази трибуна, само че са съветските генерални секретари, сега се четат за американските. Мястото на похвали за чужди дипломати е само на територията на посолствата, където е мястото и на чуждите флагове.

Правителството е подложено и на натиск по отношение на приемането на Северна Македония в ЕС. Правителството ни се държи като слугинаж, няма как да бъдем уважавани, защото никой не обича слугите, посочи още Костадинов. 

Националните предатели са тези, които твърдят, че чуждите воиски ще гарантират националната ни сигурност, а не българската воиска. Тези, които твърдят, че чуждите военни бази ще ни гарантират сигурността и тези, които ни казват, че трябва да спазваме общностни интереси пред националните ни такива. Националните предатели са тези, които унищожават българския лев и искат да вкарат България в чужда война, без това да е в съзвучие с националния ни интерес. Които продължават да не обръщат внимание на бъгларите в Украйна. Те трябва да понесат своето възмездие за престъпление срещу републиката. Ето защо правителството трябва да подаде оставка, каза още той. 

Най-четени