Connect with us

Нюзрум

Бойко Рашков нареди на милиционерите да не пускат протестиращи: Ако трябва вадете палките!

Published

on

МВР на Бойко Рашков не допуска стотиците камиони и автобуси, които се готвят за протест под прозорците на управляващите.

За първи път в демократичната история на България правителство и вътрешен министър ЗАБРАНЯВАТ протест срещу управляващите! Милиционерите на Рашков дори плашат с употреба на палки и сила, ако шофьорите не изпълняват заповедите.

Това съобщиха превозвачите. Те се събират на входа на града от Цариградско шосе, но МВР не позволява влизането на протестното шествие, чиято крайна цел е Министерския съвет.

Магдалена Милтенова, председател на Конфедерацията на автобусните превозвачи посочи, че от 8 ч. камионите са събрани на входа на София. „Знаете, че предния път протестът започна в 8 ч., след това позиционирахме камионите в центъра, имаме разрешение от Столична община, имаме протокол, подписан от полицията, утвърден маршрут на тръгване. В 9 ч. трябваше да тръгнем на шествие в посока центъра на София. В момента всички автобуси и камиони стоят блокирани от полицията, тя не позволява да тръгнат към града, те са на Цариградско шосе, каза  още Милтенова.  

Advertisement

Намерете ни във Facebook

Най-четени