Connect with us

Гербери

Култов Бойко: Сменяме Дариткова с Добрев, защото е пял в хора с Асен Восилев! По време на война, командири не се пипат

Published

on

„И аз като Вежди – чакам да се пенсионирам, но вижте какво става навън. По време на война командирите не се сменят, затова предлагам Томислав Дончев и Дани Митов за зам.-председатели. Те са хора от нас. Доказали са своите качества, обичат ГЕРБ, хората и народа си от душа“, заяви преизбраният лидер на ГЕРБ Бойко Борисов.

След което избро и исъстава на новата Изпълнителна комисия:

Предлагам за изпълнителната комисия Делян Добрев.Това беше мястото на Дариткова. Благодаря за добрата работа в Смолян, но разстоянието от там до София е голямо, а са нужни хора, които често да са в столицата. Делян Добрев, като съхорист с Асен Василев, се издига шеметно, като всеки който е бил в читалище, хор, песнопойка. Това е в рамките на шегата. Добрев е един изключително сериозен експерт в икономиката, енергетиката и финансите. По право с неговата активност ви моля да го подкрепите.

Живко Тодоров, кмет на Стара Загора. Млад надежден, умен красив. В Стара Загора няма нещо ненаправено. Освен спортната зала, отрязаха им я.

Йорданка Фандъкова – София е един толкова обновен град, че като карате по южната дъга, а след това по Борис разбирате за 10 години какво е направено в София. Нека всеки, който е против нас да мине от Магистрала „Люлин“ до Герман.

Димитър Николов – в Бургас няма нещо ненаправено. Цвета Караянчева – наш председател на Народното събрание. Прави чудеса в региона си. Хората ги арестуват, българите мюсюлмани лежат в ареста, но не се предават. Иван Тотев, Деница Сачева, Костадин Ангелов

Една година без мерки срещу ковида. Завоювахме второто място след Африка по смъртност, а излизаха с призиви за борба с демографската криза. А ние сме с най-голяма смъртност вследствие на нямането на мерки, а си и раздаваха медали. Помните ли го този герой, който раздаваше медали за справяне с кризата, а ние месеци наред по смъртност. 

Тодор Тодоров, Вежди Рашидов и Тодор Кръстев. Защитаваме интересите на всички. Не делим бежанците на мюсюлмани, дали идват от Африка. това са човешки същества. Ние ги обичаме и ги подкрепяме като народ. Борили сме се срещу нелегалната имиграция, защото от там влизат терористи, каза още Борисов. 

Съставът на комисията бе избран с пълно мнозинство.  

Вижте колко ситно са ми написали, все едно ме изпитват дали мога да чета без очила. Искат да ме провалят.  Цвете погледни на най-малкия шрифт, пошегува се Бойко Борисов, докато четеше състава на контролната комисия, подложен на гласуване.

Advertisement

Намерете ни във Facebook

Най-четени