Connect with us

Нюзрум

Депутат на Слави скочи: Ако по този начин изглеждат и протестите пред МС, Денков ще си иде много бързо

Published

on

За протестите срещу ръководството на БФС и исканите министерски оставки Tribune.bg разговаря с депутата от ИТН Станислав Балабанов.

Г-н Балабанов, какъв знак е обединението на феновете на различните футболни отбори у нас на протеста снощи?

Знак е, че ние като гражданско общество, ако сме обединени, сме силни. Няма да може институция в държавата и корумпиран пилитик или спортен шеф, да е отгоре.

Сега някои политици, почувствали се застрашени, коментират – дайте да протестираме мирно и тихо, но никой протест не е тих, ако отстояваш позиции.

Затова призовах, ако по този начин изглеждат протестите и пред Министерския съвет, такова уродливо правителство ще свърши много бързо.

Трябва ли да си ходи вътрешният министър Калин Стоянов?

Цялото правителство да си ходи, разбира се. Калин Стоянов е инструмент в ръцете на некомпетентните му началници. Кой е Калин Стоянов?!

Само да Ви припомня, когато станаха показните убийства неотдавна, Калин Стоянов излезе и каза, че ще си сътрудничи с организираната престъпност,

за да събере доказателства кой е застрелял Алексей Петров! Така че, категорична оставка на цялото правителство, защото видяхме снощи, че кмет и община не могат да се справят!

А новоизбраният кмет пише мейл на Борисов в 19.30ч. и иска среща, докато София гори?

Обидно е. Това за мен поражда единствено и само отвращение.  Като започнеш от Борислав Михайлов и стигнеш до Кирил Петков всички трябва да си ходят.

А Емил Костадинов, който е в ръководството на БФС, показа и среден пръст на медиите?

Жалко, защото днес сме 17 ноември. На тази дата преди 30 години същият този Костадинов беше герой за мен, за всички нас, защото отряза главите на „Петлите“.

Мичманът, светла му памет произнесе прословутата фраза – „Господ е българин“. 30 години по-късно ореолът на Костадинов, Лечков и Михайлов изгасна за сметка на корупционните схеми и властта, която им се услади в БФС.

Със съжаление го казвам, защото те бяха нашите герои. Снощи като гледах кадрите по телевизията, изпитах отвращение, трябва да си ходят.

Advertisement

Намерете ни във Facebook

Най-четени