Connect with us

Timeline

Слави разкости Асен: Глухар! Такива като теб никога не бива да се докосват до власт

Published

on

„Проектобюджетът на Асен Василев получава критики от всички страни: че е подчинен на 3-процентовия дефицит, че му куца приходно-разходната част, че заради този бюджет ще изтеглим още милиарди дългове. Специалисти, некоалиционни партньори, професионалисти… Всички говорят, даже крещят, в ушите на Асен Василев, белким ги чуе“.

Това коментира в профила си във Фейсбук лидерът на ИТН Слави Трифонов.

„Като запознат с фауната на България, ще ви кажа за едно прекрасно животно – красиво, рядко, труднодостъпно. Нарича се глухар. А защо се нарича глухар? Защото, когато пее любовната си песен, с която привлича женските (тъй като говорим за мъжкия глухар), той така се напъва, че спира да чува. Не чува нищо. Може да гръмнеш до него с пушка и той няма да чуе. Заради любовта, любовта е голяма сила“, пише Трифонов.

„Асен Василев е глухар – извинете, като глухар. Само че не е влюбен в женска, а е влюбен в себе си. Такива хора като него много се обичат, мислят за себе си, че са велики. Никога не са виновни, смятат другите за по-нисша класа и затова са вредни. Особено, когато имат власт. За N-ти път ще ви кажа, че Асен Василев, присъдружните му политици и въобще такива като него, никога не бива да се докосват до власт, камо ли да правят бюджета на цяла държава“, пише още той.

Advertisement

Намерете ни във Facebook

Най-четени