Connect with us

Нюзрум

Джамбазки унижи ПП-ДБ в ефир: Безгръбначни! Нищо с тях не вещае успех

Published

on

Управление с партии като ПП и ДБ няма как да бъде успешно. Това е управление на непрекъсната несигурност, повишване на данъци и липса на отговори. Това каза по NOVA, евродепутатът Ангел Джамбазки. Той уточни, че ГЕРБ са избрали да управлят с ПП-ДБ и мъдрият поглед отгоре на ДПС, където обединяващата фигура е реалният министът-председател.

„Сглобката се държи, докато ги държи външната политика и натиска на чуждите дипломати. Фактите не крият това. Заради геополитически причини те стоят заедно”, добави той.

Според него шенгенският скандал е огромен и показва тежко лицемерие, както и провала на управлението. „Управляващите казаха, че идват заради Шенген и конституционна реформа, но това, което направиха е да вдигнат данъците. Когато и да ни приемат в Шенген, е вече късно и продължава да се нанасят щети на българската икономика. Това е лицемерие. България е изпълнила всичко критерии, но правителството е безгръбначно. Те не се борят”, добави Джамбазки.

Той уточни, че правителството трябва да покаже национално достойнство по темата. „Австрия не ни спира, спират ни други държави. Ако управляващите имаха силата, че зад тях стои подкрепа, щяха да правят стъпки по темата”, уточни евродепутатът.

„Европа е на няколко скорости, а на периферните държави в Централна и Източна Европа се гледа като донори на ръботна ръка и като бъдещи буферни зони, ако се наложи да се приемат големи мигрантски вълни”, каза Джамбазки.

Advertisement

Намерете ни във Facebook

Най-четени