Connect with us

Нюзрум

Корнелия, ти за Терзиев ли гласува? Ярък кадър на БСП взриви ефира: Аз съм доволен, че той спечели

Published

on

„Случи се една много хубава кампания в София, която лично на мен много ми хареса. Имаше един много ярък политически заряд.

И ако има някакво разочарование то това е защото кампанията на Ваня Григорова определено беше кампания във възходящ смисъл. В началото ѝ дава едноцифрени проценти или казваха, че тя ще остане четвърта или пета.

Тя се появи на балотаж, показа едно ново лице на българското  социално мислене и точно в този смисъл смятам, че тя няма от какво да се срамува”, посочи Александър Симов, член на Националния съвет на БСП.

„Аз съм доволен, че Васил Терзиев спечели. За пръв път в историята на България бизнесмен, човек, който се е занимавал с бизнес извън обществени поръчки и извън държавна корупция, чиято компания е оценена от световния пазар – човек с доказани възможности, влиза в политиката. Досега не е имало такъв човек. Имало е подобни, но не с такъв мащаб.

На него му предстои много трудно време и аз лично му съчувствам най-искрено. Давам си сметка, че в политиката е много по-трудно, отколкото в бизнеса”, заяви Ивайло Пенчев, изпълнителен директор на „Уолтопия”.

Най-четени