Connect with us

Timeline

Тя навря Кирил Петков в кучи задник: Като давате 40 лева на украинец, сметнете с колко на ден живее българинът

Published

on

🤔🤔🤔Господин премиер!!!!!

Днес заявихте,че можем да приемем 50 000 бежанци от Украйна,като издръжката им ще струва 2 000 000 лв.на ден. Тоест 40 лв.на ден на човек. И така 40 лв.на ден по 30 дена=1200 лв.на месец на човек.

Значи на четири членно семейство за да се ИЗДЪРЖАТ на месец са им необходими 4800 лв.

До тук добре! А от тук нататък математика ми е недостатъчна или може би не на Вашето Харвардско ниво ,за да сметна, КАК дори и след Априлското увеличение на минималната заплата на Вашите съграждани на 710 лв.ще успеете да сътворите семеен бюджет от 4800лв.

Въпроса ми е при известен факт,че поне половината от работещите са именно на минимална заплата. И тук се поражда още един въпрос. Издръжката на Украйнските бежанци по-скъпа ли е от издръжката на Вашите сънародници? Или алтернативно: Според вашите гореспоменати критерии адекватен ли е размера на минималната заплата в нашата родина?

Ако желаете може да пробвате да направите подобна сметка и със средната работна заплата за страната- сигурен съм пак няма да Ви излязат сметките та дори и със завишените данни.

И сега да споделя и въпросът,който се поражда в мен. Дали използването на учтива форма на обръщени към Вас беше основателна????!!!!

От профила във Фейсбук на Веселина Митева, управител на Vanesa.bg

Advertisement

Намерете ни във Facebook

Най-четени