Connect with us

Нюзрум

Ваня Григорова резна Терзиев: Дебат „по кьошетата“ – Не!

Published

on

“Терзиев имаше няколко условия за дебат. Приех всички, но той отказа да има публичен дебат пред широка публика”. Това заяви за БГНЕС кандидатът за кмет на София Ваня Григорова.

“Първо, условието на Терзиев бе дебатът да се проведе пред поредица от десетина медии, за да благоволи да дойде и да дебатира с мен. Второ, дебатът организиран от бТВ и БНТ трябваше да продължи час и 20 минути, неговото условие бе той да е до 60 минути. Третото условие беше да не се явим сами, а да бъде придружен от един общински съветник и един районен кмет. Аз се съгласих на тези условия. Той обаче отказа и на тези условия и сега ми предлага да проведем радиодебат, където очевидно аудиторията ще бъде по – малка. Аз смятам, че дебатът за София трябва да се води публично пред широка публика”, подчерта още кандидатът за кмет.

Григорова коментира, че е имало покана за дебат и от страна на БНР, но Терзиев я е отказал.

Припомня, че в неделя, 5-ти ноември, столичани ще гласуват на балотаж кой да бъде следващият кмет на София – Васил Терзиев, издигнат от ПП-ДБ и “Спаси София” или Ваня Григорова, издигната от БСП и “Обединена Левица”. След взаимните откази от кандидатите за кмет на София за провеждане на дебат, столичани ще гласуват в неделя без Григорова и Терзиев да са се изправяли един срещу друг.

Advertisement

Намерете ни във Facebook

Най-четени