Connect with us

Парламент

Балабнката на Слави се гъне като червей! Ако може всички в коалицията да се обичат, че иначе ще изпуснем кокала

Published

on

Няма напрежение в коалицията, не се усеща такова. Коалицията трябва да е повече от стабилна, особено в такъв лош момент за целия свят – войната в Украйна.

По време на война всички трябва да сме обединени. Това каза пред журналисти в кулоарите на парламента депутатът от „Има такъв народ“ Станислав Балабанов.

Попитан дали земеделският министър Иван Иванов трябва да бъде сменен, ако има данни за нарушения, Балабанов заяви: „Има институции, които трябва да си свършват работата и да има данни и факти и чак на базата на тях да се вземат решения. В момента не мога да коментирам.

Отговорните органи трябва да се самосезират тогава, когато има ясни факти. Нищо повече от това не мога да коментирам“.

„В момента има позиция на отделни хора. Аз не мога да влизам в техните обувки, тъй като хората застават с лицата си. От наша гледна точка напрежение няма. Трябва да бъдем наистина единни, защото в противен случай ще изпаднем в много по-тежка ситуация“, посочи депутатът от „Има такъв народ“.

Припомняме, че депутатът от най-голямата парламентарно представена партия „Продължаваме промяната“ Александър Дунчев изнесе данни за скандални схеми за политически назначения в горските стопанства, обвинявайки за това земеделския министър от БСП Иван Иванов, който според него бил част от „задкулисието“.

Най-четени