Connect with us

Timeline

Депутат от ГЕРБ се присмя на Киро и компания: „Построихте“ завода в Ловеч и минахте на тур за овации

Published

on

„На Димитровден, деня на строителя, няма как да не отбележа колко мераклии за строители на съвременен Ловеч изплуваха в тази така странна предизборна кампания. Едни се обявяват за победители – яхнали са червения кон, раздават усмивки и си водят записки. Други се чудят кой големец да докарат, та да събудят интереса към себе си. Имат си и помощници от “уж противниковия отбор”, това написа в своя фейсбук профил Николай Нанков от ГЕРБ.

„Ето например въпрос – на кого помагат и на кого пречат някои, меко казано, странни действия на общината в края на мандата? То не бяха конкурси за нов герб на Ловеч (да не надценяваме хората, едва ли има игра на символи с ГЕРБ). То не бяха странни многомилионни търгове в 12 без 5“, допълни той в своя пост.

По думите му нещата започват да приличат на откровен саботаж.

“Бъдещи кметове” пък се хвалят, че си водят бележки по телевизионни предавания. Записват си, че е нужна цялостна подмяна на магистралния водопровод “Черни Осъм” – демек, още щом изберат някой от тях, веднага го почват“, написа още Нанков и обясни, че обектът е държавен и това няма как да стане без помощ от МРРБ и подопечния му ВиК Холдинг.

„Да, водопроводът от Черни Осъм през Ловеч до Плевен, както и изграждането на 3 нови локални водоизточника, са спешното решение за проблема с водоснабдяването. Което започнахме през 2020 г. Но уви – 3 години нищо, ама нищо по темата“, подчерта депутатът. 

Снимка: Facebook/Николай Нанков
Снимка: Facebook/Николай Нанков

Той припомни как преди няколко години по този начин е бил разрешен проблемът в Севлиево – един от градовете в България с най-големи затруднения с водоснабдяването. 

„Поетапно беше ремонтиран водопроводът от Априлци, беше подменена 23 км водопроводна мрежа в града, бяха направени няколко нови каптажа. С помощта на държавата, приключихме през 2021 г. И оттогава в Севлиево режим на водата няма“, допълни Нанков. 

Според него откакто ГЕРБ не е в управлението, държавата е на автопилот.

„Какво направиха през последните три години всички, които се упражняваха в изпълнителната власт – и ПП, и ИТН, и служебните кабинети?! Ами нищо. Та и сега – много ми е интересно на коя врата в централната власт ще почукат някои кандидати. И кой ще им отвори за повече от “добър ден”. Ще се усмихват на портиера и толкоз. Пък нека си водят записки“, написа Николай Нанков в своя пост. 

„Като за капак “строителят” на електромобилен завод отиде на “тур за овации” в Ловеч. Кирил Петков дори друсна хорце на мегдана с кандидат-кмета си. И то в деня, в който цяла България прочете новината, че заводът за електромобили, с който той подведе ловчалии (и нас включително) преди едни други избори, отива в Република Северна Македония“, заяви депутатът от ГЕРБ. 

Снимка: Facebook/Николай Нанков
Снимка: Facebook/Николай Нанков
Снимка: Facebook/Николай Нанков
Снимка: Facebook/Николай Нанков

„Но, момчетата си се усмихват, окото им не мигва. Всичко е точно, да не ги мислим. Важно е пред урните в неделя да помислим кой има реален капацитет да гради. И кои са пишман строителите. Гласувайте за ГЕРБ-СДС в Ловеч с номер 69. За да може Валентина Недялкова да работи за Ловеч и решава вашите проблеми“, в заключение написа Николай Нанков.

Advertisement

Намерете ни във Facebook

Най-четени