Connect with us

Timeline

Владимир Зарков: Ваня Григорова втора в София според ЕСТАТ? Терзиев плаща да му спестят дори балотаж с Хекимян

Published

on

Веднага след провала на Васил Терзиев тази сутрин в дебата с Антон Хекимян, се появи някакво социологическо проучване.

Спред самоделката на ЕСТАТ Терзиев водел, след него била бившата чистачка в „Подкрепа“ Ваня Григорова и чак след това най-популярното ТВ-лице в България – Антон Хекимян.
Вили Лилков пък изпреварвал Възраждане, при това с 4 процента.

Чувам, че това „проучване“ отлежавало от седмица на бюрото на онзи павиан с раираната ризка, който е все след Васко Ухото. И трябвало да бъде активирано в кризисен момент.

Е, моментът дойде!

Само, че измамата е много плоска. И елемнатрна. Като активно мероприятие на ДС.

Каква е тая ЕСТАТ се питат 98 процента от вас? Защото никога не сте чували за съмнителната агенция. Освен епизодичните интервюта на шефа й Иво Желев, наближат ли избори.

Забележете – винаги преди избори. И по правило медиините изяви на шефа са съпътствани с по някое идиотско проучване. Като това от есента на 2021 година, когато Желев и ЕСТАТ „прогнозират“ категорично 15 дни преди вота, че ГЕРБ ще изпревари с 10 процента „Продължаваме Промяната“, а пък Кировците взеха, че биха с 3%!

Между другото, от това титанично проучване, та чак до днес, друго такова направено от ЕСТАТ за някакви избори не излиза в търсачката на „Гугъл“. И хоп преди малко – Терзиев и Григорова.

Не се връзвайте на такива проучвания!

Терзиев е разкешил на още много червени социолози със запорирани от НАП сметки да го тикат към кметското място. А ако може и да му спестят балотаж с Хекимян. Защото срещу червената чистачка ще му е лесно.

От профила във фейсбук на издателя на 7 Dni Media Group Владимир Зарков

Advertisement

Намерете ни във Facebook

Най-четени