Connect with us

Нюзрум

Корнелия Нинова умира от яд! Бойко й отмъкна този кмет под носа

Published

on

На места из страната БСП е в много шарени коалиции, но червената линия си остава ГЕРБ. Така Корнелия Нинова показа пред БЛИЦ TV , че враждата й с Бойко Борисов не е утихнала. Дали най- накрая ще се разберат като мъже отвън.

„Никъде с тях и всички срещу ГЕРБ“ – така тя продължава своята 12 годишна битка с модела, който създаде феодални общини.

„Чрез дърва, социални помощи, топла кухня… владеят хората и ги притискат. Изнудват ги за гласуване“ – описа наложеното от ГЕРБ и Борисов тя.

Кметът на Перник Станислав Владимиров попада в червените линии – никога с ГЕРБ. Той бе избран с гласове на социалистите в първия си мандат. Но после не отказа подкрепа и от други лидери. Най – вече от един, сещате се кой.

„Предателството лъсна! Влошихме отношенията си с него, след като се заигра с Борисов, още по злополучния водопровод“.

Корнелия Нинова припомни, че доклад на АДФИ изобличава нередности при обществените поръчки в града.

Европрокурорите са по петите на Станислав Владимиров – „халал да им е на ГЕРБ такъв кандидат“ – обобщи тя.

В своя защита Станислав Владимиров сподели, че би се радвал всеки един лидер да застане до него.

Когато подкрепата идва от Бойко Борисов, той не може да я откаже, защото тя е за перничани, оправда се той.

А най- дълго управлявалият министър – председател винаги се интересувал какво става в Перник.

„Нямам нищо против и Корнелия Нинова да помогне. Тя е добре дошла. Ще се снимаме заедно и ще се радвам на нейната подкрепа“, започна да замазва Станислав Владимиров.

В миньорския град БСП издигат Кирил Леонов за кандидат – кмет. Той продължи, че никой не е изпуснал Станислав Владимиров, камо ли да го е гонил от партията.

Неговият принцип е да остане във властта на всяка цена. Така описа опонента си Станислав Владимиров, които отново иска подкрепата на перничани.

„Подкрепа от ГЕРБ, само и само да си кмет. Зависими са от постовете, които заемат в общината“ – изобличи договорките на бившите си съпартийци Кирил Леонов, които следват Станислав Владимиров.

След всичко това БСП в Перник не са разцепени, а обединени.

Разграничаването идва след като кметът на Перник вдига местните данъци и такси, припомни Корнелия Нинова.

„Времето показа, че той си е бил ангажиран с Борисов и ГЕРБ. Но предателите, знаете как става с тях.

Какво ли не ми е минало през главата, но останахме твърди и последователни“ – Корнелия Нинова се надява това да се оцени.

За инициативните комитети, които Румен Радев се канеше да подкрепи за местните избори, лидерът на БСП насочи към резултата и дали ще пробие този път. 

Най-четени