Connect with us

Timeline

Слави умира от яд: Каквото и да стане в държавата, Бойко и Пеевски го оправят

Published

on

Каквото и да стане в държавата има двама души, които оправят проблема и след това дават изявление пред медиите – Бойко Борисов и Делян Пеевски. Има проблем със земеделските производители, те стачкуват, блокират държавата, Бойко Борисов и Делян Пеевски оправят проблема. Това написа във Фейсбук лидерът на „Има такъв народ“ Слави Трифонов.

„Служителите във въглищните централи блокират пътищата и държавата, недоволни от правителството, Бойко Борисов и Делян Пеевски оправят проблема. И въобще, каквото и да се случи от наводнения до протести, очаквайте изявления на Бойко Борисов и Делян Пеевски по телевизията. Те ще оправят нещата. А, извинете, чат-пат за цвят покрай тях се изявява със сервилен поглед я министър-председателят, я Кирил Петков, я Асен Василев, я Христо Иванов. Тези, които ги докараха на власт. Тези, които най-безсрамно лъгаха, че ще ги вкарват в затвора. Тези, които, за да участват във властта, са готови на всичко, дори да слугуват на Бойко Борисов и Делян Пеевски“, допълни той.

И ми е много интересно, хората, които са гласували за „Продължаваме промяната“ и „Демократична България“, хората, които протестираха по улиците и наистина очакваха модела ГЕРБ да се промени, как ли се чувстват сега? Как си обясняват всичко това? Какви мисли и емоции им минават през главите? Често чувам определението „сектанти“, но аз не мисля, че е така. Мисля, че всички сме нормални хора и искаме да се случват хубави неща на мястото, където живеем. Просто често се появяват алчни и безскрупулни лъжци, които успяват да заблудят много хора. Нищо, и това ще отмине. Нали си спомняте онази максима: можеш да излъжеш един човек много пъти, може да излъжеш много хора един път, но не можеш да излъжеш много хора много пъти, завършва публикацията на Трифонов.

Advertisement

Намерете ни във Facebook

Най-четени