Connect with us

Гербери

Тома Биков проговори за божественото число и столицата: Няма да допуснем София да става поле на експерименти!

Published

on

Ние винаги сме предпочитали да се изявяваме като политици, не като нумеролози. За нас номерът няма значение, има значение нашите членове и симпатизанти във всички населени места, на които разчитаме за категорична победа на тези избори, която да сложи край на тази политическа нестабилност, в която живяхме в последните три години“, това каза Тома Биков от ГЕРБ-СДС след тегленето в Централната избирателна комисия (ЦИК) на номерата, под който партиите ще се явят на местните избори.

Както вече съобщихме, за ГЕРБ беше изтеглен номер 7.

Попитан с какво свързва това число, Биков заяви: „С Бог, това е божественото число и се надяваме, че е за добро. Но ако разчитахме на числата, най-вероятно нямаше да сме спечелили нито едни избори“.

„Антон Хекимян вече има събития в София“, посочи той.

На въпрос защо Бойко Борисов не се появява заедно с Хекимян, той отговори: „Лидерът на партия ГЕРБ ще се появи с всички кандидати, с които може.

Ние имаме кандидати във всички общини, в селата. Най-вероятно няма да може с всички да се появи, но с Антон Хекимян със сигурност ще се появи, защото това е най-големият град. Подкрепяме категорично Антон Хекимян и вярваме, че ще спечели“.

„Нашите структури в София са в пълна мобилизация. За нас София е цел, но не самоцел. Защото знаем, че в София, ако няма кмет на ГЕРБ, може да се повтори това злополучно управление, на което ставаме свидетели вече 3 години. Няма да допуснем София да става поле на експерименти. Зад Хекимян стои ГЕРБ“, подчерта Биков.

Той се надява, че ГЕРБ ще опровергае всички слухове, че има договорки. „Не сме тръгнали изобщо на договорки“, заяви той.

Най-четени