Connect with us

Fake Harvard

Васил Терзиев побесня: Кажете на бременната на Киро да си затвори устата! Взе пари да мълчи

Published

on

Васил Терзиев е тотално изнервен от… Лена Бориславова, разкриват източници от обкръжението на кандидат-кмета за София на Продължаваме Промяната.

Бившата на Кирил Петков, която наскоро роди, не спирала да се опитва да влияе върху медийното представяне на Терзиев, както и на поведението му в социалните мрежи. Именно след поредицата рекламни гафове на екипа на Терзиев във фейсбук, които родиха стотици мемета, Лена вдигнала лют скандал на един от тримата му пиари. Тя дори поискала от тук нататък всеки подобен ход да бъде съгласуван първо с нея.

Командоренето от страна на Петковица не допаднало много на Терзиев. Нещо повече, той дори си изпуснал нервите пред част от общия екип на Промяната и „Спаси София“, което не е характерно за отрочето на ДС.

„Предайте на онази бременната на Киро повече да не съм я чул! Взе пари да си мълчи, не да командва“, разкрещял се Васко Маслото, което ококорило присъстващите. Те за първи път чули от неговата уста това, което отдавна се шушука! Вече повече от два месеца в София броди слух, че Терзиев е платил баснословни суми на лица от ПП и ДеБъ, както и на Борис Бонев, за да бъде издигнат за кандидат за кмет на София.

Advertisement

Намерете ни във Facebook

Най-четени