Connect with us

Нюзрум

Карадайъ изненада с думи за арена, битки, противопоставяне и разделение

Published

on

ДПС се регистрира за участие в местните избори.

Местните избори са много важни за хората, защото местната власт е най-близо до хората. Общинските съвети, кметовете на общини и кметства са най-близо до хората. От тях зависи в каква среда живеем и каква среда за в бъдеще ще си градим. Това заяви лидерът на партията Мустафа Карадайъ.

Надяваме се тези избори да не се превърнат отново в арена за битки, противопоставяне и разделение. В тези времена е нужно обединение. Това заяви лидерът на ДПС Мустафа Карадайъ в Централната избирателна комисия (ЦИК).

От партията внесоха необходимите документи и 5000 подписа за регистрация за предстоящите местни избори.

„Местната власт е на-близо до хората – общински съветници и кметове. От тях зависи в каква среда живеем и каква среда ще градим“, коментира Карадайъ. „В ДПС имаме кандидати, които познават проблемите на хората и знаят как да решават тези проблеми“.

„Някои хора планират кампании и комуникации във виртуалното поле, което не е лошо. Технологиите трябва да се ползват, но да не оставаме единствено във виртуалното поле, защото живият контакт с хората е много важен. Тези, които ползват само виртуалното пространство, се лишават от живия контакт. По този начин и реалните проблеми на хората стават някак виртуални“, каза още лидерът на ДПС.

Той съобщи, че от днес партията започва номинациите на своите кандидати за местния вот на 29 октомври 2023 г.

Най-четени