Connect with us

Нюзрум

Стефан Янев се обърна срещу президента: Спешно трябва да се направи следното…

Published

on

Ние, от „Български възход“, в качеството си на най-голямата парламентарно непредставена партия настояваме президентът да свика спешен КСНС, на който да се изслушат службите и да се предприемат кардинални мерки за възвръщане на сигурността и нормалността в българското общество!

Твърдо против сме настоящите случаи на насилие да бъдат експлоатирани от управляващите за овладяване на службите за сигурност. Това се заявява в позиция на ръководената от бившия служебен премиер Стефан Янев партия – „Български възход“.

„Днес, в престижен столичен квартал беше хладнокръвно екзекутиран бизнесмена, свързан с охранителен, застрахователен и консултантски бизнес, Алексей Петров. Свидетели сме на безпрецедентна криминална сага, характерна за годините на ранния български преход. В рамките на два месеца ключови обществени и криминални фигури бяха показно екзекутирани.

Всичко започна с показното убийство на Красимир Каменов-Къро в ЮАР, последва кончината на Ангел Христов-брат Галев и се стигна до днешното знаково убийство на Алексей Петров-Трактора. Междувременно бяхме разтърсени от зловещите случаи в Цалапица, Стара Загора и София“, пише още в съобщението.

„Всичко това води до страх и паника в обществото, което не вижда реални и решителни действия за овладяване на ситуацията от изпълнителната и законодателната власт.

От друга страна управляващите се фокусират в исторически дебати, свързани с премахването на паметници и некасаещи съвременните проблеми на българските граждани, вместо в гарантирането на сигурността на обществото и създаването на реална стратегия за развитие на държавата в следващите десет години“, пишат още от „Български възход“.

Най-четени