Connect with us

Timeline

Милионерът на ПП-ДБ вие от ужас! Канят го на дебат

Published

on

Предложеният от Изправи се България за обединена лява кандидатура за кмет на София Никола Вапцаров призова кандидатът на ПП-ДБ и Спаси София Васил Терзиев на дебат, съобщават от пресцентъра на партията.

Той прави това предложение в публикация във фейсбук, като целта е двамата да изложат вижданията си за бъдещето на София.

„Ако имат критики към нашите предложения и приоритети, нека това да стане на публичен дебат между кандидатите за кмет. Призовавам г-н Васил Терзиев да не бърза да бута паметници построени от дядо му, а да изложи вижданията си за бъдещето на София. Ако го е страх от сблъсък, може да прати и някой агент да го представлява“, пише Вапцаров.

Потенциално силен момент в кампанията би имало, ако Васил Терзиев опита да разговаря с роднини на репресирани от комунистическия режим
Повод за публикацията му е фейсбук коментар от страна на лидерът на „Спаси София“ Борис Бонев, който поставя под въпрос идеята на Изправи се България за безплатен градски транспорт, като пита от къде би дошло финансирането. Вапцаров също публикува коментар, според който „не е несериозно“ кандидати за местната власт да решават бъдещето на София във фейсбук постове. В него освен това изтъква, че не е проблем за партията му да обясни от къде би дошло въпросното финансиране.

Advertisement

Намерете ни във Facebook

Най-четени