Connect with us

Лайф или жизнь

Жената на Киро с татуировка срещу изневерите на екс-премиера, вижда се само като е съблечена

Published

on

Съпругата на Кирил Петков Линда е избрала нестандартен начин да съхрани 23-годишния си брак с лидера на ПП, а именно чрез татуировка. Наблюдателни потребители на фейсбук мрежата забелязаха, че една от скритите рисунки на сладкарката, която е превърнала тялото си в картинна галерия, се намира между бюста и представлява мюсюлмански символ. Името му е Хамса, но е по-известен като Ръката на Фатима, разкрива „Ретро“. Представлява именно женска ръка с пет пръста и се носи от милиони хора по света, най-вече под формата на различни бижута. Смята се, че представлява силен амулет с магично влияние.

Още по-любопитното обаче е, че въпросният символ според преданията пази от изневяра. По всяка вероятност Линда е била съвсем наясно със значението на рисунката, която е изобразила завинаги върху кожата си, тъй като всичките ѝ татуировки имат замисъл. За мюсюлманите Фатима, на която е кръстен символът, е втората по праведност жена след майката на пророка Мохамед и е образец за нравствени качества. Амулетът с петте ѝ пръста се счита, че предпазва от изневяра или смърт на съпруга. Пази още от бедност и привлича късмета. Друга интерпретация гласи, че татуировката на Линда отразява петте основни добродетели на човека.

Още по-ексцентрично е обаче решението на сладкарката да изобрази известния символ на интимно място. Татуировката е видима публично единствено когато канадката е по бански. Тя има още няколко рисунки, сред които три лястовици на гърба, които символизират трите им дъщери с Кирил Петков – Ванеса, Ема и Анна. Има плетеница от цветя на едното рамо, пеперуда над бюста, кексче с черешка, символизиращо страстта ѝ към кулинарията и най-вече десертите. То пък е от вътрешната страна на едната ѝ предмишница.

Advertisement

Намерете ни във Facebook

Най-четени