Connect with us

Timeline

Легендарен седесар попиля ДБ-ПП и кандидатът им за кмет на София

Published

on

Пишлигари. Не лидери. Пишлигари. Първо да предпазя някои дървени философи от мнение. Аз не гласувам в София, но и аз имам обоснованото право да заявявам мнение за кметските избори в София. Така започва поста на бившия син кмет на Дупница Панчо Панайотов във фейсбук профила му.

А ето и как продължава:

„Защото.

Изборът на кмет в София има значение, отражение не само за софиянци, но и за живеещите в с. Пороминово и с. Стоб. Както и изборите във всеки град, градче и село в България имат значение за живеещите в София.
Какво надробихте пишлигари. Какво.

Подобно на практиката на Българската комунистическа партия и сродните и партии определяте, спускате парашутисти.

Само че, вашите избиратели (един от тях съм аз, все още), се различават от избирателите на БКП и сродните и.

Вместо да се събирате, да клюмчате главите и да решавате само вие, трябваше да направите най- естественото и единствено за истинските демократи и силни политици.
Вътрешни избори.

Това би било зачитане, уважение, доверие към вашите избиратели. Силно доверие, силно уважение.

В Америка така правят. Не се събира централният комитет да спуска кой ще бъде кандидат за президент, а кандидатите тръгват сред избирателите да убеждават и търсят подкрепа. Избирателите избират, не ЦК.

Събрахте се, както се събират в Китай, Куба, Северна Корея и определихте. Кой ще бъде. Един атом доверие към избирателите няма. Един атом уважение към избирателите няма. Да де. Но те не са подобни на избирателите на БКП, и сродните и партии. А и сте партийни функционери, а не познавате близката ни политическа история. От нея има поуки.

По тоя път. Към залеза.

Ум умува, ум царува, ум патки пасе.“

Advertisement

Намерете ни във Facebook

Най-четени