Connect with us

Лайф или жизнь

По-голям скандал завихри от Блатечки! Катастрофа в bTV заради Вики от „Мастило“

Published

on

Дъщерите на Вики от „Мастило“ определено привлякоха вниманието в ефир, но далеч не по най-добрия начин, а от майка им не последва реакция.

7-годишната Маргарита и тригодишната София взеха участие в „Тази неделя“ при Петя Дикова, която със сигурност няма да забрави скоро на какво изпитание бе подложена. Въпреки уточнението, че Вики е единствената от многото поканени известни майки, която се е съгласила да дойде с децата си, пък и те познават добре Дикова още преди да прекрачат прага на студиото, малките калпазанки не спряха да говорят глупости. Те не седнаха дори за секунда на меката мебел, като направиха разногледи както оператора, така и Дикова.

Най-шокираща бе реакцията на двете госпожици на въпроса какво готвят с майка си, като без да се притесняват, те спокойно отговориха: „Лай.а“. Най-големите притеснения за водещата обаче докара въпросът към по-голямата Маргарита. Дикова я попита дали в момента я гледат нейната учителка и съучениците й, а наследницата на Вики безцеремонно изтърси:

„Не, защото всички мразят Би Ти Ви“. „Ама защо всички да мразят Би Ти Ви“, запелтечи Дикова, но продължи да задава въпроси на двете момичета, които гордо разказаха как срещнали просяк по улиците на Залцбург и майка им едва не настъпила главата му.

От техните думи почти не се разбра, че Вики готви свой самостоятелен албум, въпреки че той бе поводът за участието в телевизията. Тя и съпругът й, който е доста по-възрастен от нея, станаха родители късно и момичетата са много чакани. Досега синът на Блатечки и Попова бе определян от зрителите като най-невъзпитаното дете по телевизиите, но от неделя София и кака й Маргарита са негова сериозна конкуренция, пише Хотнюз.

Continue Reading
Advertisement
Advertisement

Намерете ни във Facebook

Най-четени