Connect with us

Лайф или жизнь

Примката се затяга! Най-сигурният източник – Евгени, обяви победителката в „Ергенът“

Published

on

На крачка от заветния финал, Евгени се погрижи да поглези част от участничките, като ги изпрати при професионален фризьор, а своята покана за индивидуална романтична среща за втори път получи Елена.
 
„Искам да прекарам повече време с Елена, а с нея винаги е приятно и вълнуващо. Искам да отбележим рождения ѝ ден по един запомнящ се начин. С всяка наша среща ние сме на едно мини пътешествие, което ни отвежда все по-близо един към друг“, сподели виртуозът в очакване на редакторката с мини тракторче в гората. Двамата се оправиха на вълнуващо пътешествие из затънтените покрайнини на Бодрум, далеч от всички останали. „Чувствам се на върха на планина, която съм изкачвала в последните няколко месеца, а този ден е като моментът, в който стигаш до върха и поглеждаш хоризонта – задъхан си, обаче си най-щастливият човек на света“, не скри емоцията си редакторката от Севлиево, докато се учи да кара селскостопанската машина.

„Това, че Елена натиска скоростта до дупка ми навява няколко мисли в главата. Не знам дали ще я оставя да кара децата до училище“, пошегува се умело Генчев, намеквайки че вижда бъдещето си именно с нея, пише HotNews.bg.

Усамотението на двамата премина с много романтика и една нестандартна провокация от страна на пианиста – взаимно да си нарисуват портрети. Вечерта двамата се уединиха на барбекю под звездите, а Елена не скри, че се чувства по-влюбена отвсякога. Тя използва момента, за да провери дали Евгени се нуждае от още време, за да вземе окончателно решение с коя да задълбочи отношенията си след края на формата, но получи от него уклончив отговор. „Очевидно съм на везната и това е част от процеса тук. Би било нереалистично да си мисля, че везна няма. Не ме е страх, защото единственото, за което мога да отговарям, са моите емоции и реакции. От там нататък изборът е в неговите ръце“, изрази увереност хубавата Елена, която не се свени директно да заяви на Евгени: „За мен няма абсолютно никаква дилема. Няма по-подходяща жена от мен за теб!“.

Continue Reading
Advertisement

Най-четени