Connect with us

Fake Harvard

Киро обвини пиарите си за изхвърления македонски премиер и нападна Майките: Шумни сте, но не ме впечатлявате! Пари няма!

Published

on

„Не само най-шумните получават пари“ – така премиерът Кирил Петков коментира вчерашния отпи на майките на „Системата ни убива“ да влязат в НС. И уточни, че такива акции не го впечатлявали.

„България е много ясен партньор на Европейския съюз (ЕС) и НАТО. Силата на тези съюзи е да се говори в един глас. Не може всяка страна да си говори нейни си неща. 

Ние вярваме в целостта на Украйна и вярваме, че ако Русия влезе в танковете в чужда територия, то това е нарушаване на териториалната цялост.

Солидарни сме с тези санкции, а и приготвяме да имаме варианти така, че да не останем без енергийни източници.

Да, гледаме българския интерес, но работим в една общност с ЕС“, каза още Петков по повод напрежението между Русия, Украйна и НАТО.

Това е много интересно – на тази среща всички лидери от всички страни са затворени в едно малко пространство. Това е чара на тази конференция. Всички мои снимки, които съм направил от там, обикновено има 5-6 лидери.

Поста, който направих бе, за да заявя, че локалната корупция във всички страни в България е всъщност проблем, който е и външнополитически.

Сложих си снимки с по двама човека.

Вчера направих много ясен пост за Ковачевски.

Всички се опитва с някакви глупости да ни изкарат от диалогични и конструктивен тон

Нали знаете, че имам и ПР отбор, който се движи с мен“, така Петков ехвърли скандала с „изрязания“ Ковачевски на екипа си.

Най-четени