Connect with us

Fake Harvard

Предозиране: ПП/ДБ завидяли на Борисов за армията, която има

Published

on

ГЕРБ Next Generation, или как изглеждат 20 хиляди преференции на едно място. Това заглавие, придружено със снимка на младите попълнения в парламентарната група на ГЕРБ-СДС, се появи в сайта на Асен Григоров – бивш медиен съветник на транспортния министър на „Промяната“ Николай Събев.Заяждането със снимката на младежите от ГЕРБ на възраст между 23 и 33 години,  проявили наглостта да влязат в парламента, се появи в профилите на масово наричания „екотерорист“ Тома Белев и печално известната напоследък Татяна Кристи. И двамата се смятат за „opinion liders” сред избирателите на ДБ и ПП, въпреки че са на преклонна възраст и с меко казано неугледен външен вид.

Младите и добре изглеждащи хора, които получиха реална възможност за  активно участие в политическия живот на България, очевидно вбесяват загубилите изборите и техните аватари. Това е така по няколко причини…

И далеч не става въпрос за преференции! Особено, заявено от партия като ДБ, които рискуваха бъдещето на брака си с „Продължаваме промяната“, размествайки чрез преференции общите им листи. Да, всички знаем, че Асен Василев никога няма да им го прости…

На първо място младите членове и симпатизанти на ГЕРБ чупят на пух и прах всички внушения за това, че „Промяната“ са младите, красивите и образованите, а ГЕРБ са остарели, грозни и аналогови. Безспорно една от най-силните речи на Бойко Борисов беше тази в Пловдив, когато пред над 4000 души заяви: „Това е нашата армия – младите хора няма да позволят на никого да изчегърта ГЕРБ!“

ПП и ДБ не могат да дадат обяснение на електората си защо им обещаха убедителна победа много преди изборния ден, подпечатана и с обещание от страна на Иван Костов. Вместо това вече дни наред „Промяната“ шества редом до победителите от ГЕРБ-СДС в търсене на компромисно решение за изваждане на държавата от дълбоката криза – предизвикана от същите хора и техния вожд Румен Радев преди точно две години.

В първите реакции на лидерите на ДБ-ПП след изборите си личеше, че панически търсят на кого да хвърлят вината за собствената си загуба – първо ДБ обвиниха ПП, че са им стопили резултата, после ПП се скараха с ДБ, че са ги измамили с преференции, а накрая дружно обвиниха „хартиената коалиция“, че не е вдигнала избирателната активност. Застраховайки се обаче, че дори касиране на изборите няма да промени резултата им. Твърдението, че ГЕРБ са победили само заради хартиените бюлетини също не помогна, тъй като преди няколко месеца ГЕРБ победиха с машини.

Опитаха и с внушение за ромски или контролиран вот за ГЕРБ, което действително работеше сред електората им, но до момента, в който медийни публикации и репортажи доказаха, че именно „добрите сили“ печелят в редица шуменски села и махали в цялата страна. Напомняме, че Кирил Петков лично обходи няколко ромски къщи в търсене на гласове.

Дълго време ПП-ДБ обясняваха пълните зали на ГЕРБ в страната с опорката за „държавната администрация“, която е принудена да гласува за ГЕРБ. Но тази теория също удари на камък, защото вече и децата разбраха, че всички чиновници, назначени без благословията на „умните и красивите“,  бяха изчегъртани в последните две години.

Стигна се до масово тръшкане, заклинания и скубане на коси от видни протестъри и приятелски настроени към тях журналисти.

И така – какво правят от „Промяната“ по традиция, когато нямат какво да кажат: обвиняват младежите от ГЕРБ. Всички помним как Кирил Петков и Асен Василев, тогава премиер и вицепремиер, обявиха публично, че Младежи ГЕРБ са виновни за цените на горивата, които стигаха до рекордните 4 лева за литър. Нещо повече – младите хора бяха заплашени с 5 години затвор заради публикации по темата в социалните мрежи.

#KOЙ е виновен, ча ПП-ДБ загубиха изборите за пореден път?

Виновен е 23-годишният Георги Кръстев от Русе, защото преди две години имаше смелостта да стане гласът на младите хорa, искащи да живеят в нормална държава. През юли 2020 Кръстев дойде на контрапротеста в защита на кабинета „Борисов 3“. Той застана с лицето си пред озлобената тълпа около Президентството,  за да поиска оставката на Румен Радев. Това не могат да му простят аватарите на „умните и красивите“ –  Георги е млад, образован и има принципи, които може би и най-възрастните от ДБ не могат да разберат.

Виновен е 31-годишният шампион по борба Даниел Александров от Кюстендил, прославил държавата ни и българския флаг с успехите си. През миналата година Даниел заяви, че прекратява професионалната си кариера. Публична тайна е, че той е бил заплашван да седи далеч Бойко Борисов от страна на определени фигури, финансиращи „Промяната“. В едни от най-трудните за ГЕРБ времена Александров прояви мъжество и обяви публично, че става член на ГЕРБ – вместо да се подчини на нечии заплахи. Тогава коментира, че прави това в името на малката си дъщеря и в името на бъдещето на спорта в България.

Виновен е 27-годишният Николай Алгафари от София. Най-вече е виновен, че е син на уважаваните в обществото Мадлен и Нидал Алгафари и е добре образован. Още по-лошото е, че името на баща му се свързва с друга партия, враждуваща от години с ГЕРБ. Непонятно е, че младо момче от добро семейство може да седи часове наред пред МВР или ГДНП, заедно с много други млади хора и семействата им, настоявайки за справедливост. Наистина, как не ги е срам младите хора да се опълчват срещу властта на силните на деня? Ако можеха, наричащите себе си „Промяната“, веднага биха им сложили черен печат „врагове на народа“.

Особено виновна е 32-годишната Славена Точева от Варна. Така твърдят същите хора, които осъждат спекулациите срещу Лена Бориславова, в които са замесени нейният шеф (по онова време) Кирил Петков и годеникът й Мирослав – и тримата партийни функционери в „Промяната“ на най-високо ниво в последните две години.

Славена и Лена са на една и съща възраст, безспорно са красиви млади жени. И двете са проявили безумието да се занимават с политика в България. Славена е и майка. Но това не спира защитниците на честта на Лена да спекулират от сутрин до вечер с това кого ли спи Славена. Разликата между двете не е само в това коя жена в коя партия е  – само за едната от двете има видео и снимки, доказващи конфликт на интереси и извънбрачна връзка в женен мъж.

Виновен е 33-годишният Мартин Харизанов от Враца. Мартин е доктор по икономика, който живее със съпругата си и двете си деца във Враца. Той е отгледан от вдовицата на загинал полицай, която е изхранвала него и брат му с учителската си заплата години наред, но това не е интересно за разглезените столичани, които виждат единствено добре облечено момче със спортна физика. Те наистина няма как да разберат какво е да бъдеш на мястото на Мартин. Той обичан и уважаван от всеки врачанин, защото не спира да помага и да дарява – на домове за възрастни, на деца в затруднено положение, на спортисти.

Младите в ГЕРБ са виновни, че ПП-ДБ загубиха изборите! Ако #ИмаКак, вероятно ще влязат в затвора за тези си престъпления. Но дотогава – ще бъдат хулени от хора като Тома Белев, Татяна Кристи и Асен Григоров, само защото са млади, образовани, с активна гражданска позиция и най-лошото – изглеждат добре!

П.С: Факт е, че Лена Бориславова и Кирил Петков имат общо приблизително 20 хиляди преференции в София. Ако добавим преференциите на близкия до Лена Ицо Хазарта и на нейния годеник Мирослав, който помним като посрещача от автобуса на Кирил Петков в Ямбол – цифрата на преференциите минава 30 000.

Advertisement

Намерете ни във Facebook

Най-четени